Wij laten
jouw muur leven.

Stukadoorsbedrijf Mennes
Met jarenlange ervaring in zowel stuc- als tegelwerk brengen wij leven in elke ruimte van jouw huis. Vertrouw op het vakmanschap van Geert. Jouw stukadoor uit Groningen.

Transformeer jouw huis

Stukadoorsbedrijf Mennes kan elke ruimte in jouw huis transformeren—van de badkamer, woonkamer tot de keuken. Met onze expertise in wand-, vloer-, en plafondafwerking, geven we elke ruimte een prachtige nieuwe uitstraling.

Stukadoorsbedrijf
Mennes.

Kies je voor Stukadoorsbedrijf Mennes, dan kun je vertrouwen op het vakmanschap van Geert. Geert komt persoonlijk bij je langs en zorgt met zijn aandacht voor detail, zijn jarenlange ervaring en ambachtelijke vaardigheden voor een resultaat dat niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds.

Groningen, Drenthe en omgeving.

Stukadoorsbedrijf Mennes levert hoogwaardig stucwerk, professioneel tegelwerk en deskundig kleur- en interieuradvies in Groningen, Drenthe en de omliggende gebieden. Als dé vakman van het noorden zorgen wij voor een complete en vakkundige aanpak bij het transformeren van jouw woning. Vertrouw op onze expertise en maak van jouw huis een thuis.

Onze specialisaties.

Ontdek de mogelijkheden

Stucwerk

Met stucwerk geef je je muren en plafonds een mooie afwerking. Bij Stukadoorsbedrijf Mennes vind je een uitgebreid aanbod aan stucwerkmogelijkheden, perfect afgestemd op het project dat jij in gedachten hebt.

Speciaal stucwerk

Speciaal stucwerk kan net dat beetje extra geven aan je interieur waar je naar op zoek bent. In tegenstelling tot standaard stucwerk brengt speciaal stucwerk een directe, luxe afwerking met zich mee.

Tegelwerk

Een goed gelegde tegelvloer of -wand is bepalend voor de sfeer in jouw huis. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in tegelwerk leveren we resultaat waar je jaren later nog van geniet.

Afwerkingen

Bij Stukadoorsbedrijf Mennes bieden we niet alleen uitstekend stucwerk, maar een compleet afwerkingspakket dat jouw ruimte van gewoon naar buitengewoon transformeert.

Kleur- en interieuradvies

Bij Stukadoorsbedrijf Mennes bieden we meer dan alleen hoogwaardig stucwerk; we zorgen voor een totaalpakket dat jouw huis transformeert in een thuis. Door stucwerk en tegelwerk te combineren met doordacht kleur- en interieuradvies, streven we naar een resultaat dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt en de sfeer creëert waar jij naar op zoek bent.

Vraag naar
de mogelijkheden.

Er zijn talloze technieken en stijlen beschikbaar voor het afwerken van jouw wanden, vloeren en plafonds. We helpen je graag om de perfecte keuze te maken voor jouw ruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.